Немезіс з Resident Evil 3 Remake / скріншот

Тираж Resident Evil 3 Remake перевищив 2 мільйони копій за п'ять днів. Дані враховують продажі фізичних і цифрових копій на PS4, Xbox One та ПК.

Про це на своєму офіційному сайті повідомила компанія Capcom.

Читайте такожЕпідемія вже в місті – годину тікати. Рецензія на ремейк Resident Evil 3

Таким чином ремейк Resident Evil 3 показав найгірший результат, у порівнянні з продажами Resident Evil 2 Remake в аналогічний період. Перевидання другої частини хоррора минулого року за перший тиждень купило понад 3 мільйонів осіб. Всього ж за рік з моменту виходу продажі Resident Evil 2 Remake досягли позначки в 6,5 мільйона копій.

Як зазначила компанія Capcom, загальні продажі ігор серії Resident Evil станом на грудень 2019 року склали 95 млн копій. При цьому, оригінальна Resident Evil 3 (1999 рік) продалася тиражем в 3,5 мільйона примірників.

Що таке Resident Evil 3

Resident Evil 3 – це екшн з елементами survival-horror від студії Capcom. Гра розповідає про співробітниці підрозділу "S. T. A. R. S." на ім'я Джилл Валентайн, яка намагається вибратися з охопленого зомбі-епідемією міста Раккун-Сіті.

Трейлер Resident Evil 3 Remake

Нагадаємо, Resident Evil 3 Remake вийшла 3 квітня 2020 року на ПК, PS4 та Xbox One. Гра отримала змішані оцінки на агрегаторі Metacritic. Найгірше ремейк третьої частини Resident Evil оцінили на ПК – 78 балів від критиків та 5,4 бала від гравців.