The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom / фото Nintendo

Схоже, у Minecraft з'явився вагомий конкурент. Механіка будівництва в новій The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom сподобалася користувачам. Вони відразу ж почали експериментувати, причому вельми успішно. Один з користувачів створив робочий двигун, а другий — місцевий аналог троянського коня.

За будівництво величезного дерев'яного механізму з умовною формою коня відповідальний анонімний користувач. Відео з ним почало поширюватися в TikTok. У ролику можна побачити, як Лінк переміщує імпровізованого троянського коня на колесах.

Виліпити тулуб коректної форми у гравця не вийшло, тому довелося задовольнятися великим прямокутним ящиком, збитим з дощок. А в кінці відео головний герой проник всередину механізму за допомогою здатності "Підйом" (Ascend) і поїхав вперед. Таким способом анонімний користувач спробував повторити дії греків, які потрапили за стіни Трої, сховавшись в дерев'яному коні.

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom — основні подробиці

  • У проєкті користувачів чекає нова історія і розширена кількість ігрових механік. Розробники надихалися ідеями, які не вдалося реалізувати в Breath of the Wild.
  • Світ в Tears of the Kingdom перекочував з попередньої частини, але значно розрісся в розмірах. Наприклад, Лінк може досліджувати споруди на небесних островах.
  • З геймплейних можливостей в сиквелі варто відзначити будівництво різноманітних механізмів, повернення предметів у вихідну форму і кілька нових способів взаємодії з оточенням.
  • The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom вийшла 12 травня 2023 ексклюзивно на Nintendo Switch.

Вас також можуть зацікавити новини: