God of War Ragnarök / фото Santa Monica Studio

В трейлерах God of War Ragnarök розробники з Santa Monica Studio показали, як виріс і змужнів Атрей. Наряд сина Кратоса теж змінився, і в ньому захована деяка особливість.

Інформацією про це поділився творчий директор проекту Рафаель Грассетті в блозі PlayStation, де опублікували керівництво з косплею персонажів Ragnarök.

Керівник повідомив, що костюм Атрея відсилає до татуювання на грудях Кратоса: "Атрей — продукт оточуючого його середовища і людей, які перебувають біля нього. Дуже цікава деталь, яку більшість людей не помітить, — це натяк на татуювання Кратоса, що проступають крізь дизайн його обладунків. Ви можете побачити на його лівій руці/плечі прорізи татуювання Кратоса, що проступають крізь костюм — як батько, так і син".

Відео дня

Грассетті мав на увазі, що Атрей слідує за Кратосом. Для справжніх татуювань він занадто малий, тому зробив гравіювання на обладунку. Розробники також намагалися зберегти деякі впізнавані риси обладунку в порівнянні з версією з минулої частини серії.

God of War Ragnarök — основні подробиці

  • Це продовження God of War 2018 року — м'якого перезапуску серії в антуражі скандинавської міфології.
  • За сюжетом сиквела головний герой Кратос і його син Атрей повинні запобігти Рагнароку — загибелі богів і всього сущого.
  • Центральними ворогами в God of War Ragnarök будуть Фрейя і Тор, а Тюр, судячи з усього, стане союзником протагоніста.
  • У продовженні серії з'являться нові противники, вміння і локації, наприклад, світ Свартальфахейм.
  • God of War Ragnarök вийде 9 листопада 2022 року на PS5 і PS4.

Вас также могут заинтересовать новости: