Британська компанія почала проводити робочі зустрічі в Red Dead Redemption 2 / store.playstation.com

Письменниця Вівіан Шварц і її колеги почали проводити ділові зустрічі в Red Dead Redemption 2.

Читайте такожУ Red Dead Online на гравців почали нападати двоголові скелети (відео)

Шварц розповіла rockpapershotgun.com, що її компанія використовує мультіплеєрний режим гри - Red Dead Online - в якості альтернативи Zoom.

Відео дня

"Раніше нам доводилося мати справу зі зборами у Zoom і Skype, з електронними листами і телефонними дзвінками. І з кожним разом ми все більше дратувалися", - розповіла Вів.

Компанія спочатку хотіла проводити зустрічі в Minecraft, однак люди просто йшли і починали копати або скидати гравій на стіл для зустрічей, тому "вибір найбезглуздішої гри виявився вдалим".

В решті-решт виявилося, що ковбої, які збираються біля багаття в Red Dead Online, виглядають так, ніби знаходяться на зборах: чухають носи, хмуряться і іноді жестикулюють. Коли потрібно прочитати документ, персонаж Вів відкриває в грі каталог зброї, і імітує читання.

Ще одним плюсом проведення зборів у грі є те, що після завершення обговорення можна сісти на коней і роз'їхатися у своїх справах.

"Це не настільки ніяково, як нерозумно посміхатися в камеру, поки всі намагаються відключитися", - каже Шварц.

Однак з діловими зустрічами у грі є декілька проблем. Іноді табір зникає разом з багаттям, через що всім гравцям доводиться сидіти в темряві. Також в Red Dead Online є NPC Кріппс, який слідкує за благоустроєм табору. Він регулярно розповідає історії з життя, що відволікає від роботи.

Нагадаємо, через пандемію коронавіруса COVID-19 японські школи були закриті на карантин на два тижні, тому випускні, які проводяться в середині березня, були скасовані. Однак деякі школярі все ж знайшли оригінальний спосіб відвідати церемонію отримання атестатів - в Minecraft