S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl офіційно перенесли-гра не вийде цієї весни / фото GSC

Раніше на цьому тижні автор YouTube-каналу OLDboi повідомив, що S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl не надійде в продажу найближчої весни. За словами блогера, гру планують перенести на осінь, а на PS5 вона вийде в 2023 році. Як виявилося, інформація була майже повністю правдивою. GSC Game World дійсно відклала запуск сиквела.

Тепер проект має вийти не 28 квітня, а 8 грудня. Про це розробники оголосили в офіційному мікроблозі гри: "Сталкери, ми прийняли рішення перенести реліз S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl. Ці додаткові сім місяців розробки необхідні для реалізації нашого бачення та досягнення бажаного стану гри. S.T.A.L.K.E.R. 2 — це найбільший проект в історії GSC, і він вимагає ретельного тестування і полірування. Ми переконані, що розробка повинна займати стільки часу, скільки необхідно, особливо у випадку такого проекту. Це рішення далося нам нелегко, але ми робимо все можливе для того, щоб надати вам гру, яка виправдає очікування. У майбутньому нас чекає захоплюючий і важливий рік з безліччю інформації, оновлень і демонстрацій. Спасибі вам за ваше терпіння і розуміння".

Заява про перенесення / фото GSC

S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl — основні подробиці

  • Дії сиквела розгорнуться в зоні відчуження Чорнобильської АЕС. Гра поєднує елементи шутера від першої особи, хорора і імерсивного симулятора.
  • Історія буде варіативною і відзначиться декількома кінцівками. У процесі проходження користувачам належить приймати рішення, які спричинять за собою наслідки.
  • S.T.A.L.K.E.R. 2 обзаведеться просунутим штучним інтелектом і вдосконаленою системою симуляції життя A-Life 2.0. Завдяки їй персонажі, мутанти і тварини будуть взаємодіяти один з одним і з оточенням без участі гравця.
  • Ще планується реалізувати 30 видів зброї, динамічну зміну погодних умов, механіки виживання і багато іншого.

Вас також можуть зацікавити новини: