Ремейк Gothic / фото Alkimia Interactive

У середині серпня студія Alkimia Interactive і видавництво THQ Nordic опублікували дебютний трейлер ремейка культової рольової гри Gothic. А нещодавно розробники вирішили підігріти інтерес публіки порцією скриншотів.

Зображення можна умовно розділити на дві частини. Перша присвячена моделям персонажів в обладунках. Спорядження виконано в дусі оригіналу і відповідає канонам гри. Екіпірування має приземлені риси, хоча і не позбавлене вишуканих елементів, які з практичного боку не мають сенсу.

Наприклад, у одного персонажа відкрита спина, а в іншого присутнє масивне гравірування на грудях. Але це зроблено, щоб додати спорядженню індивідуальності і привернути увагу користувачів.

Відео дня

Друга частина скриншотів демонструє кілька локацій на території Долини Рудників. На двох картинках показуються приміщення з купою побутових деталей. Ще один скриншот включає невідоме підземелля. А остання локація нагадує Колізей або арену для боїв.

Ремейк Gothic — основні подробиці

  • За створення гри відповідає нова команда Alkimia Interactive. Студія випустила демоверсію, і на її основі зібрала відгуки від спільноти щодо бачення ремейка. Цей тизер з'явиться в бібліотеці при покупці будь-якої з частин Gothic.
  • Сюжет в екшен-RPG залишиться колишнім, а ось геймплей зміниться, особливо в частині бойової системи. Її хочуть осучаснити з урахуванням поточних тенденцій.
  • В цілому ремейк повинен бути вірним оригіналу, що задовільнить старих фанатів.
  • Оновлена Gothic вийде на ПК, PS5, Xbox Series X і Series S, дата релізу поки не повідомляється.

Вас також можуть зацікавити новини: