У мережі з'явилася гра Стівена Спілберга з Квентіном Тарантіно / Knowledge Adventure and Dreamworks

Створена в 1996 році режисером Стівеном Спілбергом інтерактивна гра Director's Chair була відновлена, тепер в неї можна грати онлайн.

Читайте такожNetflix випустить документальний серіал про відеоігри

Адаптацією гри займався її первісний розробник і викладач Університету Карнегі-Меллона Паоло Педерчіні, йдеться в матеріалі Indie Wire.

Відео дня

Відеогра-симулятор спочатку була створена, щоб допомогти режисерам-початківцям поглянути на процес створення фільму зсередини.

Для Director's Chair використовувалися заздалегідь зняті сцени за участю Квентіна Тарантіно, Дженніфер Еністон і самого Спілберга. Гравцеві належить визначати, в якому напрямку буде рухатися сюжет - у цьому Director's Chair схожа на фільм "Чорне дзеркало: Бузогриз" від Netflix.

Педерчіні в своєму твіттері розповів, що йому довелося відредагувати майже всі аспекти гри.

"Відзнятий матеріал був сирим, мені довелося відредагувати всі кліпи, додати звуки і музику. Я також масштабував відео з наднизькою роздільністю за допомогою AI-інструменту. Дуже дурний проект, не рекомендую", - написав він.

У мережі з'явилася гра Стівена Спілберга / twitter.com/molleindustria

Під час гри в оброблену Director's Chair користувачеві потрібно вибирати, як буде розвиватися оповідання. Наприклад, можна вибрати, чи залишиться Тарантіно спокійним або зійде з розуму (очевидно, що всі хочуть вибрати другий варіант).

Гра Steven Spielberg Director's Chair доступна на сайті Паоло Педерчіні .

Про що Director's Chair

Гра Steven Spielberg Director's Chair спочатку була створена і випущена компанією Knowledge Adventure для Windows і Macintosh в 1996 році. Під керівництвом режисера Стівена Спілберга гравцеві потрібно писати сценарій, знімати і монтувати матеріал, використовуючи відеокліпи за участю Дженніфер Еністон, Квентіна Тарантіно та інших акторів.

Після виходу гра отримала переважно негативні відгуки, наприклад, журнал Computer Gaming World поставив їй 2,5 зірки з 5.