Пригодницька гра The Invincible від творців Відьмака 3 вийде 6 листопада / фото Starward Industries

Незалежна студія Starward Industries, кістяк якої складається з колишніх розробників "Відьмака 3", опублікувала новий трейлер майбутньої гри The Invincible, створеної за мотивами фантастичного роману Станіслава Лема. 

Ролик також розкриває дату виходу проєкту – він з’явитися у вже й так доволі перевантажений осінній період. Гравці відправляться на вивчення загадкової планети вже 6 листопада 2023 року.

Разом з тим в українських геймерів буде додаткова мотивація оцінити нову гру від творців "Відьмак 3 – вона отримає офіційну українську локалізацію у вигляді субтитрів. Переклад не доведеться чекати і він буде доступний відразу на момент релізу в листопаді.

The Invincible – що потрібно знати про гру

  • Проєкт розробляють вихідці з CD Projekt RED і Techland, які доклали руку до "Відьмака 3" і Dying Light.
  • Сюжет The Invincible розповідає про те, як вчений міжпланетної експедиції намагається знайти своїх колег на небезпечній планеті Регіс III.
  • Гравцям доведеться застосовувати різні пристрої, наприклад, дрони або сканери, і власну кмітливість, щоб вижити. Розробники відзначають, що це буде нелінійний трилер, де сюжет буде розвиватися на основі рішень самого гравця.
  • The Invincible вийде на ПК, PS5, Xbox Series X і Series S.

Вас також можуть зацікавити новини: