Ненажера Трупомол в World of Warcraft / фото Dexerto

Студія Blizzard Entertainment продовжує видаляти зі знаменитої MMORPG World of Warcraft неналежний, на її думку, контент. Тиждень тому під ніж потрапили десятки жартів персонажів, в яких були присутні сексуальні натяки. А тепер з гри вилучили відсилання до вокаліста дез-метал групи Cannibal Corpse Джорджа Фішера. Як повідомило Kotaku, причиною послужило його висловлювання 14-річної давності.

У 2007 році музикант дав інтерв'ю і відповів на кілька питань щодо World of Warcraft. Він розповів, що захоплений MMORPG Blizzard і проводить в ній багато часу. А потім Джордж Фішер дозволив собі гомофобний жарт про гравців, які вибирають своєю фракцією Альянс.

"У мене чотири акаунти 70 рівня. Я не [просто] граю, чорт візьми. WoW для мене, як чортове друге життя. Я також не граю за довбанный Альянс геїв ... до біса Альянс. Помріть, чортові емо", — свідчить коментар Джорджа Фішера.

Музикант завжди славився неоднозначними висловлюваннями і вчинками. Але судячи з тону інтерв'ю, вокаліст жартував — різко, але все ж жартував. Для Blizzard цього було достатньо, щоб перейменувати орка з World of Warcraft на ім'я Ненажера Трупомол. В оригіналі він називався Gorge the Corpsegrinder, а Corpsegrinder — це прізвисько Джорджа Фішера.

Чому Blizzard бореться з неналежним вмістом у World of Warcraft

  • Два місяці тому влада Каліфорнії подала в суд на компанію. У звинуваченні сказано, що в студії процвітають домагання, сексизм і братська культура.
  • Проти Blizzard відразу виступили гравці, колишні керівники і навіть нинішні співробітники.
  • Акції компанії різко впали, тому вона намагається виправити ситуацію різними методами.