7 правил курортних романів / фото ua.depositphotos.com

Літо - пора пригод. Купуючи квитки у відпустку, ви вже уявляєте собі романтичну пригоду. 

Міжнародні соціологічні опитування стверджують, що не менше половини дорослих жителів світу хоча б раз на канікулах розважалися фліртом або вступали в більш щільний інтимний контакт, пише Elle. Причому тільки третина з них плекають надію зустріти в курортному містечку велику любов, а більшість просто вважає швидкоплинний роман прекрасним способом приємно провести час.

Пропонуємо все продумати заздалегідь, щоб все саме так і вийшло. Ось кілька правил для ідеального курортного роману.

Відео дня
  • Будьте іншою, залишаючись собою

У самому слові "відпустка" вже є дві підказки. По-перше, дозвольте собі "відпустити віжки": виглядати так, як вам хочеться, і займатися дійсно тим, що вам подобається. Наприклад, якщо ви шаленієте від музеїв і концертів класичної музики, немає сенсу мучитися в компанії потенційного кавалера, який лише нерозумно хихикає при слові «Вернісаж». Ну і, зрозуміло, навпаки. З іншого боку, відпустка - зовсім не зобов'язання "пуститися у всі тяжкі".

Читайте такожНазвано найпопулярніші для сексу на одну ніч місяці в році

Екстремальні міні, радикальні декольте і «бойовий» макіяж — все це, звичайно, можливо... але зовсім не обов'язково. Отримати задоволення від чого завгодно — в тому числі і від флірту - буде складно, якщо ви перестанете бути собою. Тому не намагайтеся "справити враження", а просто насолоджуйтеся життям.

  • Спокушайте і дозвольте себе спокусити

У звичайному житті ми пов'язані масою умовностей: повсякденні проблеми, давні стосунки, робоча субординація, офісний дрес-код... щоб проявити свої бажання і спробувати їх здійснити, нам часто просто не вистачає часу. Скористайтеся цим моментом свободи від звичних обов'язків і ролей і не соромтеся знайомитися першою, якщо вам цього хочеться.

  • Не чіпляйтеся, але вибирайте

Саме словосполучення» курортний роман «зовсім не має на увазі закінчення»з першим зустрічним". Можливо, секс з відвертим фріком або інтрижка з шофером таксі для вас - збудлива екзотика? Тоді дійте: тільки намагайтеся не упустити ситуацію з-під контролю і приймайте свою відповідальність за те, що відбувається. Окрема порада: не поспішайте викладати всі (тобто абсолютно всі) ваші фото в Instagram.

  • На час забудьте про минуле і майбутнє

Лише познайомившись з новим шанувальником, не будуйте наївних планів на довге спільне життя і не прагніть взяти реванш, якщо хочете забути колишні невдалі відносини. Весь сенс і принадність курортного роману полягають тільки в тому, що відбувається між вами двома тут і зараз. А будь-яка фантазія про майбутнє або образ з минулого, як то кажуть, «третій — зайвий».

  • Відчуйте себе вільною

Також буде корисно хоча б на час виключити зі свого побуту такі слова, як «ревнощі» або «взаємні зобов'язання». Відчуття повної свободи - непросте, але дуже приємне переживання, якщо ви чесно даєте право партнеру поводитися саме так, як робите це самі. Якщо хочете, курортний роман дає нам можливість пережити момент істини: ви раді і щасливі, якщо все йде добре, а якщо не складеться — не шкода буде і розлучатися.

  • Алкоголь і безпека

Пара коктейлів біля басейну, вечеря з хорошим вином - хто зможе позбавити себе таких відпускних задоволень! Однак це буде однозначно поганою ознакою, якщо ви помітите, що спілкування «не йде» без алкоголю. Який, до речі, найчастіше змушує забути і про те, що означає вираз «безпечний секс». Нарешті, ще раз нагадаємо: після кількох келихів спиртного забудьте про те, як буває приємно поділитися своїми одкровеннями в соціальній мережі.

  • Чи потрібне вам продовження

Можливо, вже на самому початку вашого романтичного епізоду ви ясно домовилися про те, що продовження не буде — що ж, ви розлучитеся без взаємних ілюзій! А якщо ні? У будь-якому випадку повернення до «нормального» життя буде означати, що вам доведеться вибудовувати відносини заново і - при взаємному бажанні - вбудовувати їх в свій повсякденний ритм. Якщо ви живете в різних містах або навіть країнах - різноманітні месенджери вам на допомогу. Так чи інакше, скажіть спасибі вашому курортному роману, а все інше буде початком нової пригоди.

Вас так само можуть зацікавити новини