'Майже колишні': чи можливо врятувати шлюб, якщо чоловік та дружина постійно дорікають один одному

У вівторок, 15 вересня, на екрани вийде третій епізод реаліті "Майже колишні". Герої проекту - одружені пари, стосунки яких дійшли критичної точки. Тож вони звертаються за допомогою до психолога - експерта проекту Ірини Кириченко, аби розібратися у стосунках та дати собі шанс врятувати родину.

О 22:45 на “1+1” глядачі побачать історію молодої пари з Одещини —  25-річного Петра та його дружини —  22-річної Тетяни, стосунки яких перетворилися у взаємні звинувачення та образи. Чоловік та дружина не отримують того, чого очікують від партнера, постійно дорікаючи один одному, що й стало головною причиною роздумів про розлучення. Тож пара вирішила взяти участь у проекті, щоб зрозуміти чи можна врятувати їх шлюб, або стосунки приречені.

'Майже колишні': чи можливо врятувати шлюб, якщо чоловік та дружина постійно дорікають один одному

Психолог, ведуча та експерт проекту "Майже колишні" Ірина Кириченко зазначає, що взаємні дорікання - це помилка, якої часто допускаються партнери під час сімейних конфліктів:

Відео дня

“Дуже багато жінок вважають, що чоловіка можно мотивувати постійно критикуючи його і вказуючи на його мінуси. Але це помилка. Ми зростали в різних умовах, і всім нам потрібне різне для того, щоб розкрити свій потенціал”.

За умовами проекту пара протягом тижня живе у розділеному навпіл будинку та щодня проходить стресс-тест: подружжя оголошує близьким родичам про намір розлучитися; має можливість сходити на побачення зі своїм «ідеальним партнером» та проходить детектор брехні:

“Коли у парі починаються конфлікти, одразу ж з’являється спокуса змінити того, хто поруч, вважаючи, що таким чином можна все вирішити.Таня стверджує, що хоче бути слабкою жінкою, а просто поруч з Петром не може собі цього дозволити. Але чи притаманна їй така роль взагалі, і чи дійсно вона цього прагне?” - коментує ситуацію Ірина Кириченко.

Психолог, ведуча та експерт проекту “Майже колишні” Ірина Кириченко

Подружжя піде на побачення з тими партнерами, які відповідають їхнім головним вимогам: Тетяна зустрінеться з впевненим у собі, волелюбним байкером, а Петро з ніжною і тендітною дівчиною.

Чим завершаться побачення героїв, яких висновків вони дійдуть після та яку страшну таємницю про своє минуле розкриє Тетяна своєму чоловікові, і чи залишиться пара після цього разом, дізнаємось у вівторок о 22:45 на “1+1”.