Як знайти чоловіка / фото УНІАН

Чому одні жінки буквально купаються в чоловічій увазі, тоді як інші можуть місяцями сидіти на сайтах знайомств, але так і не сходити ні на одне реальне побачення? Відповідаючи на це питання, психологи встановили, що всі проблеми знаходяться виключно в нашій голові.

Читайте такожЕксперти пояснили, чим корисний поцілунок

Необов'язково бути красунею з модельними параметрами, щоб зводити з розуму представників протилежної статі, пише Elle.ru.

Відео дня

Для того, щоб знайти чоловіка своєї мрії, досить дотримуватися шість простих правил.

  • Відпустити минуле

Модель відносин між чоловіком і жінкою закладаються у дівчинки ще в сім'ї, і якщо ви бачили перед очима не зовсім хороший приклад своїх батьків, то шанс знову і знову моделювати ту ж хворобливу ситуацію, але вже в своїх відносинах, різко підвищується. Постарайтеся відпустити минуле і забути про старі образи. Кожен чоловік - це певний досвід, який, може, і не зробив вас щасливішими, але вже точно додав Вам мудрості. 

  • Чітко формулюйте свої бажання

Визначтеся з набором якостей, якими повинен володіти ідеальний чоловік. Для когось це буде почуття гумору, щедрість і вміння піти вам назустріч в конфліктних ситуаціях. А хтось любить чоловіків атлетичної статури і мріє, щоб він умів готувати не гірше Джеймі Олівера. Постарайтеся якомога ретельніше представити свого майбутнього партнера. Якщо вам подобається певний тип зовнішності, то не соромним буде поставити на заставці в телефоні улюбленого актора або виконавця. Візуалізуйте свої мрії, частіше уявляйте, як ви хотіли б, щоб за вами почали доглядати або де могло б пройти ваше ідеальне перше побачення. Чим чіткіше ви сформулюйте свої бажання, тим швидше Всесвіт відповість на ваш запит.

  • Полюбіть себе

Перш ніж вимовляти фразу «Я тебе люблю», навчитеся говорити слово «Я» — цей підхід до життя і правда працює, адже люди, які не поважають власну індивідуальність і вважають себе посередністю, навряд чи зможуть привернути увагу гідного чоловіка, здатного побудувати здорові відносини. Навчіться приймати себе такою, яка ви є. І якщо навіть через пару зайвих кілограмів у вас поки не виходить це зробити, спробуйте хоча б почати боротися зі своїми комплексами і недоліками. Вади, які ви бачите в собі, швидше за все, є такими лише на ваш суб'єктивний погляд. Не забувайте: на кожен товар знайдеться свій покупець. Багато чоловіків, до речі, вважають жіночні форми куди більш привабливими, ніж фігури спортивної статури. 

  • Працюйте над собою

Уявіть, яка жінка може зацікавити чоловіка вашої мрії, і просто станьте їй. Якщо ви хочете, щоб ваш майбутній чоловік був топ-менеджером нафтової компанії, при цьому у вашому гардеробі немає жодної сукні, не кажучи вже про туфлі на високих підборах, то розраховувати на те, що потенційний принц на білому коні, побачивши вас на вулиці, розгледить за дівчиною в спортивній толстовці і нашвидку забраними в хвіст волоссям жінку своєї мрії, навряд чи доведеться. Будьте об'єктивні: якщо хочете зустріти ідеального чоловіка, зробіть так, щоб він не зміг пройти повз вас.

  • Почніть змінювати простір навколо себе

Перестаньте жити "раком-відлюдником", обзаведіться речами, які припускають наявність чоловіка у Вашому житті. Наприклад, купіть пару чоловічих капців і поставте їх в коридор — так, про всяк випадок. Або замініть вузький диван на повноцінне двоспальне ліжко. Все це допоможе створити правильну енергетику навколо вас. Дозвольте собі думати про те, що зовсім скоро у Вашому житті з'явиться людина, якій знадобляться всі ці речі.

  • Відпустіть ситуацію

Існує одна цікава закономірність - як тільки ви відпускаєте ту чи іншу ситуацію в своєму житті, то вона вирішується сама собою. І любов не виняток. Тому перестаньте Шукати в кожному симпатичному представнику протилежної статі того самого, з ким ви зможете провести все життя. Навчіться отримувати задоволення від флірту і від залицянь, і як тільки ви це зробите, повірте, чоловік вашої мрії відразу ж замаячить на горизонті.

Відносини чоловіка і жінки: новини на тему