Чоловіча зрада здатна зруйнувати родину \ фото: ua.depositphotos.com

Незважаючи на те, що причина, через яку відбувається подружня зрада - одна, шляхів її вирішення декілька. Це пов'язано з типами чоловіків. Різні чоловіки ставляться до свого подружнього життя по-різному.

Так, наприклад, одним важливо відчувати себе володарями, в тому числі і в сексуальному плані, іншим - здобувачами. Є чоловіки, які живуть тільки через телевізор, пиво і футбол. Ось тут побоювання про зраду зведені до нуля, принаймні, з боку чоловіка, а є такий тип чоловіків, які бажають, щоб жінка виконувала всі його накази і фантазії.

Добувач - це чоловічий тип, для якого важливими є сім'я і дім. Чоловік може як проявляти свої почуття бурхливо, так і не проявляти їх зовсім, вважаючи, що за них говорять його вчинки. Якщо чоловік не проявляє своєї любові, не говорить про неї, жінка починає думати, що могла бути зрада. Необгрунтовані ревнощі і призводять до справжньої зради. Для такого чоловіка головне у відносинах з коханою - це романтика. Але іноді він може боятися видатися надто чутливим. Дружина повинна сама виявляти ініціативу і підтримувати його вразливість.

Відео дня

Читайте такожСтало відомо, яких правил сімейного життя можна не дотримуватися

Є думка, що довірливі чоловіки - найпрекрасніша партія в чоловіки. Але на ділі виявляється по-іншому. По-перше, довірливе ставлення до своєї дружини супроводжується аналогічним ставленням до інших людей. Такі чоловіки вважають, що більшість людей безкорисливі. Чекати зради від такого типажу можна цілу вічність. Скоріше, подружня зрада станеться з боку дружини, адже м'якість характеру і відносин у родині може набриднути. Чоловік повинен бути сильним. 

Це чоловічий тип, який найбільш схильний до зради. Постійно шукаючи докази невірності дружини, чоловік поступово переконує себе в тому, що дружина його невірна. Ні раціональні доводи, ні переконання не здатні змінити точку зору чоловіка. Рубати зло потрібно на корені. І якщо в сім'ї з'явилася ревнощі, кращий спосіб боротися з ними - це любов. Потрібно переконувати чоловіка в тому, що тільки він найдорожча людина. Переконання повинні бути щирими,  інакше ревнощі проявиться з більшою силою. Як правило, людина, яка освідчується в коханні, відчуває себе ніяково. Незручність - це ознака щирості.

Обожнювання і підпорядкування вимагають чоловіки-повелителі, які відносяться до своїх дружин, як до маленьких доньок. Основна ознака поведінки таких чоловіків - грубість в інтимному житті і щедрість. Дивовижне поєднання непоєднуваного пояснюється тим, що чоловік як би дякує своїй дружині за повне підпорядкування. Для такого чоловіка у відносинах з жінкою важливе відчуття своєї неповторності. Чоловік щиро вірить, що він цар. Головне, що не терпить чоловік - це непокори і одноманітності. Виконання цих умов дозволить уникнути зради в родині, пише nashamama.

Вас також можуть зацікавити новини