7 ознак того, що хлопець закоханий в тебе / фото ua.depositphotos.com

Кохання - одна з найзагадковіших і незрозумілих речей на планеті. Всі ми прекрасно знаємо, що це слово означає, але трактуємо його абсолютно по-різному. Для одних любов проявляється в словах, для інших в подарунках, треті ж звертають чимало уваги на свій стан поруч з людиною. Але незмінним залишається одне - вона є і саме вона робить нас щасливішими.

З різних причин ти могла досі не дочекатися від хлопця визнання. І навіть більше - зізнатися і не почути у відповідь того ж. Однак слова не завжди є єдиним приводом зрозуміти, як до тебе ставиться людина, пише lady.tochka.net.

Читайте такожЕксперти з'ясували, що насправді цікавить чоловіків в сексі

Відео дня

Ми зібрали 7 ознак того, що він любить тебе, хоч і не говорить про це вголос.

Він виконує завдання, які ти ненавидиш

Як часто ти розповідаєш йому про те, що терпіти не можеш балаканину з операторами стільникового зв'язку про тарифний план, який робить тебе злиденною через незрозумілі суми, які списуються з рахунку щомісяця? Якщо вже не часто, тому що тепер дзвонить він - ти зловила його на гарячому. Коли люди закохані, вони часто намагаються спростити життя тих, до кого відчувають ніжні почуття. Тому найперша ознака, за яким можна визначити його почуття - бажання допомогти тобі з тим, що ти найбільше ненавидиш.

Він турбується про тебе

Може не всі спроби твого хлопця розсмішити тебе в дні поганого настрою або повного хаосу на роботі закінчуються успішно, але він намагається, що говорить про те, як сильно він турбується про тебе. А турбується (майже завжди) означає цінує і любить. Просто поки не готовий про це говорити.

Він намагається зрозуміти речі, які тобі подобаються

Давай відверто - дуже малоймовірно те, що він дійсно кайфує від перегляду "Холостяка", навіть якщо теж коментує учасниць і дивується від вибору останнього героя шоу. Але коли він робить це разом з тобою (читати "заради тебе"), то набагато ясніше показує почуття.

Він зауважує навіть найдрібніші деталі

Наприклад, знає хто твій улюблений герой в "Сімпсонах", як звуть внучатого племінника троюрідною тітки і пам'ятає коли день народження твого кота. Якщо це не кохання, тоді шлюб Гомера і Мардж теж фейк!

Він може скасувати зустріч з друзями, якщо потрібен тобі

Не варто випробовувати кохання всього твого життя на стресостійкість і просити його провести з тобою кожну хвилину його існування з тобою, ми не до цього. Але бувають випадки, коли без нього тобі просто не дожити до ранку і якщо він може змінити свої плани заради твого раптового "Ти мені потрібен" - його серце точно в твоїх руках.

Він дає тобі знати про те, що думає про тебе

Ти можеш не отримувати по тонні сердечок від цього хлопця в усі месенджери, але якщо протягом дня він знайде як мінімум один привід зв'язатися з тобою і повідомити, що ти у нього на думці - він закоханий (швидше за все, ми не даємо гарантій!) .

Ти просто це відчуваєш

Не потрібно чекати словесного підтвердження, якщо ти і так знаєш, що він відчуває до тебе почуття. Хімія між двома, на жаль, занадто складна штука, щоб поміститися в універсальну формулу. Ти просто або відчуваєш, або ні.