68% з чоловіків, які зрадили, відчувають почуття провини \ фото: ua.depositphotos.com

Зрада - це слово звучить страшно, не кажучи вже про те, як боляче переживати її відданому партнеру.

Часто в цьому звинувачують банальну пересиченість чоловіка/бойфренда сексом зі своєю дівчиною/дружиною і неможливістю протистояти фізичному потягу до третьої особи.

Проте, результати нового дослідження, проведеного психологом Гаррі Ньюменом, автором книги "Правда про зраду", змінюють уявлення про причину проблеми. Ньюмен опитав понад 200 невірних хлопців і чоловіків, щоб дізнатися, що саме підштовхнуло їх до зради. І те, що він почув, виявилося вельми несподіваним.

Відео дня

Видання Business Insider, яке опублікувало результати дослідження, пише: 48% невірних чоловіків кажуть, що зрадили своїй половині через «емоційну незадоволеність».

Читайте такожПсихологи назвали типи людей, які найбільше схильні до зрадОсь що з цього приводу говорить доктор Ньюмен: "чоловіки набагато більш чутливі істоти, ніж може здатися на перший погляд, і чим сприймає їх суспільство. Вони потребують похвали і захоплення, ну а якщо недоотримують цього в сім'ї, намагаються знайти на стороні", передає cosmo.com.ua.

Як виявилося, необхідну похвалу і визнання представники сильної статі можуть отримати в офісі — саме тому більше 40% зрад трапляються з колегами по роботі.

Ще більш шокуючим "відкриттям" цього дослідження є те, що фізична привабливість жінки, з якою чоловік зраджує, як правило, не грає ніякої ролі. Тобто хлопець може жити з вилитою Скарлетт Йоханссон, але зрадити їй з Вупі Голдберг. 88% опитаних зрадників зізналися, що коханка була набагато менш привабливою, ніж їхня дружина або постійна подруга.

Але, незалежно від причини, що підштовхнула чоловіків до зради, 68% з них таки відчувають почуття провини і розуміють, що вчинили, як мінімум, непорядно.

Вас також можуть зацікавити новини