Романтична пригода закінчувалася для чоловіків трагічно / Фото hr.npu.gov.ua

У Херсонській області затримано 37-річну жінку за підозрою у вбивствах двох чоловіків внаслідок отруєння сильнодіючим медичним препаратом.

Як повідомляє прес-служба Головного управління Національної поліції у Херсонській області, злочини сталися у курортному місті Скадовськ 14 липня та в селі Залізний Порт 16 липня. Жертвами жінки стали 65-річний громадянин Німеччини та 33-річний житель Херсона.

«Тіла обох чоловіків без видимих слідів насильницької смерті виявили в номерах готелів. У кімнатах були пляшки з-під шампанського та недопалки цигарок зі слідами жіночої помади. Поліцейські припустили, що чоловіки померли невипадково. В обох зникли золоті прикраси, дорогі мобільні телефони та гроші», - йдеться у повідомленні.

Відео дня

У поліції додали, що обидва чоловіки померли, за попередньою версією, внаслідок вживання великої дози медпрепарату у поєднанні з алкоголем. Призначено комплексну судово-медичну експертизу, зокрема, токсикологічну.

Читайте такожВ Японії засудили до смертної кари жінку, яка отруїла кількох чоловіків заради грошей

«За чотири дні поліцейські провели великий обсяг роботи, встановили особу підозрюваної. Оперативники дізналися, що у ніч злочинів потерпілі знайомилися в нічних клубах з жінкою, яку потім приводили в готель. Проаналізувавши записи з камер відеоспостереження, стало зрозуміло, що в обох випадках з чоловіками була одна і та сама жінка. Завдяки складеному фотопортрету, була встановлена особа підозрюваної. Нею виявилася 37-річна уродженка Хабаровського краю (РФ), яка нині проживає у Каховському районі. Раніше до кримінальної відповідальності вона не притягалася», - розповів начальник поліції Херсонщини Артур Мєріков.

Крім цього, поліцейські затримали можливого 41-річного спільника жінки – жителя Каховського району, який раніше притягувався до кримінальної відповідальності за наркозлочини. Під час обшуку у їхньому помешканні були вилучені речові докази – мобільні телефони і золоті прикраси жертв.

«Підозрювана розповіла, що медичний препарат вона придбала в аптеці. Заможних чоловіків підшукувала у кафе та нічних клубах. Після знайомства вона пропонувала провести частину вечора у них в готелі. Там вона непомітно підсипала в алкоголь чоловіків сильнодіючий медичний препарат, який, можливо, і призвів до їх смерті», - сказано у повідомленні.

За обома фактами відкриті кримінальні провадження за ст.115 (умисне вбивство) ККУ та ст.187 (розбій) ККУ. Жінка затримана в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Також працівники поліції перевіряють її на причетність до скоєння аналогічних злочинів на території Херсонщини й інших областей України.

Як повідомляв УНІАН, раніше у Хмельницькому молодики поїли нових знайомих кавою з психотропами і грабували.