Наразі у поліції не знають мотивів убивства Віталія "Сармата" Олешко / фото УНИАН

Правоохоронці поки не можуть назвати мотиву вбивства учасника АТО і громадського активіста Віталія "Сармата" Олешка і будуть відпрацьовувати всі версії.

Про це під час брифінгу розповів начальник ГУ НП в Запорізькій області Сергій  Коміссаров, передає "Українська правда".

Читайте такожПідозрюваний у вбивстві ветерана АТО в Бердянську є екс-бійцем "Торнадо" - Геращенко

Відео дня

"Економічна діяльність - він колишній підприємець, політична діяльність, поліція буде відпрацьовувати всі версії. На сьогодні я не можу докладно відповісти, які мотиви цього злочину", - додав він.

За словами Коміссарова, організована злочинна група підготувала автомобіль на "євробляхах" для того, щоб втекти з області після виконання вбивства і "замести сліди", а для його виконання в місті Бердянськ використали інший автомобіль.

"В ході оперативно-слідчих дій вдалося з’ясувати, що ймовірні злочинці можуть пересуватися на автомобілі іноземного виробництва, на постах перевірялися всі автомобілі, завдяки цьому ми вийшли на злочинців, відпрацювали камери спостереження", - сказав він.

Читайте такожВбивство ветерана АТО Олешка: стало відомо про головний прорахунок кілера

Він наголосив, що камери спостереження зіграли вагому роль в розкритті цього злочину.

Також співробітник бердянського відділу поліції, який займався патрулювання в місті доповів, що помітив автомобіль, який часто знаходився біля місця злочину.

"В результаті оперативних заходів на одному з постів вони були встановлені, а на іншому їх уже чекали правоохоронці і вони були затримані", - сказав Коміссаров.

Як повідомляв УНІАН, вчора, 31 липня, в Бердянську був убитий пострілом в спину у дворі власного будинку відомий активіст, учасник АТО Віталій Олешко.