У неділю ввечері, 12 серпня, у Києві на вулиці Щербаківського невідомі пограбували магазин-ломбард, під час цього вони вбили охоронця.

Злочинці забрали ювелірні прикраси та втекли на темно-синьому Peugeot. У столиці введено спеціальні оперативні плани для розшуку та їхнього затримання, повідомляє поліція Києва.

Читайте такожНа Одещині схопили грабіжників харківської ювелірки (фото, відео)

Свідки повідомили правоохоронцям про трьох нападників, надали їх прикмети і назвали автомобіль, яким зловмисники втекли з місця події у напрямку станції метро "Нивки".

Згодом поліцейські знайшли підпалений автомобіль Peugeot на території гаражного кооперативу на вулиці Нечуя-Левицького.

"Правоохоронці вилучили відео з камер спостереження, що встановлені у приміщенні та біля входу у магазин", - йдеться у повідомленні.

За даним фактом розпочаті кримінальні провадження за п. 6 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України та за ч. 4 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України.

Правоохоронці встановлюють всіх учасників та обставини інциденту. Речові докази, вилучені з місця події, направлять на експертизу.

Раніше свідок інциденту розповів, що він чув близько п'яти пострілів. А інший очевидець додав, що стріляли з різної зброї - це було чутно. За попередніми даними, вбитий охоронець - 1961 року народження.