Олександр Ліщук їхав на своє весілля, яка мало відбутися 16 серпня / фото facebook.com/kommander.nord

У Житомирській області в результаті ДТП по дорозі на власне весілля загинув прапорщик, головний сержант 2 МБ 72-ї окремої механізованої бригади Олександр Ліщук.

Як повідомляється на сторінці оперативного командування "Північ" у Facebook, аварія сталася на трасі Житомир-Бердичів 15 серпня о 16:30.

Читайте такожНа Донеччині загинув морський піхотинець Федір Балахчи

Відео дня

"Отримавши відпустку, Олександр їхав на весілля, яке мало відбутися завтра, в четвер 16 серпня. Та в результаті жахливого ДТП день весілля раптово перетворився на день похорон. Йому було лише 33 роки", - йдеться в повідомленні.

Військовий був на службі у Збройних Силах з 2005 року, на фронті - з 2014.  Разом із своїм 2 батальоном захищав Маріуполь, Гуково і Червонопартизанськ, Волноваху і Гранітне, потім був на териконах біля окупованого Докучаєвська, у 2016-2017 році - у Верхньоторецькому. 

"Головний сержант батальону, дуже добросовісний, зараз теж перебував в зоні виконання бойової задачі на Луганщині", - йдеться в повідомленні.

У військового залишилася вагітна наречена.

Раніше УНІАН повідомляв, що в Житомирській області правоохоронці розшукують іноземця, який, перебуваючи за кермом вантажівки, спровокував ДТП з двома загиблими і зник з місця події.