Потяг, що рухався на швидкості близько 100 км, протаранив «Славуту» і відкинув її на відстань близько 200 метрів / «Новини-N»

У вівторок, 25 вересня, швидкісний потяг «Інтерсіті» «Херсон-Київ» на залізничному переїзді протаранив автомобіль «Славуту».

Про це повідомляє місцевий портал «Новости-N».

Трагедія сталася на залізничному переїзді біля станції «Лоцкіно». Поїзд «Інтерсіті» «Херсон-Київ» рухався зі сторони Миколаєва в напрямку Києва.

Відео дня
«Новини-N»

Водій автомобіля «Таврія» проігнорував звукову і світлову сигналізацію, що сповіщає про наближення поїзда і виїхав на залізничний переїзд біля станції «Лоцкіно».

Потяг, що рухався на швидкості близько 100 км, протаранив «Славуту» і відкинув її на відстань близько 200 метрів.

«Новини-N»

В результаті ДТП загинули місцеві жителі — водій і пасажир автомобіля «Славута». Сам автомобіль розбитий практично вщент, відновленню не підлягає.

Читайте такожНа Київщині молоковоз врізався у фуру з яблуками, що пролежала два дні на дорозі (фото)

Після аварії на місці працює слідчо-оперативна група Баштанського райвідділу поліції, чекають приїзду слідчого слідчого управління ГУ Нацполіції в Миколаївській області.

Після аварії пасажирський поїзд затримався приблизно на годину. Прибув на місце аварії додатковий тепловоз відбуксирував поїзд на найближчу станцію, звідки він вирушив далі за місцем призначення в місто Київ. Ніхто з пасажирів поїзда і бригади тепловоза під час аварії не постраждав.

Як повідомляв УНІАН, у Кривому Розі маршрутка врізалася в дерево, постраждали 10 осіб.