Бандити планували розширити «географію» своєї злочинної діяльності / СБУ

На Волині співробітники Служби безпеки України затримали трьох учасників організованого угруповання, які діяли під виглядом нацгвардійців та причетні до скоєння низки розбійних нападів на території України.

Читайте такожНа Донеччині нацгвардійці запобігли диверсії з вибухівкою

Як повідомили УНІАН у прес-службі Управління Служби безпеки України у Волинській області, трьох зловмисників, які спеціалізувалися на вчиненні розбоїв, грабежів та вимаганні коштів у населення в різних регіонах країни та використовували форму зі знаками розрізнення Нацгвардії, затримали сьогодні, 22 жовтня, вночі.

Відео дня

Як зазначається у повідомленні, за наявною в СБУ інформацією, вони планували розширити «географію» своєї злочинної діяльності, для чого прибули з Київщини на Волинь.

Зловмисники були затримані згідно зі ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України в Маневицькому районі під час спроби вчинення розбійного нападу на місцевого підприємця.

Наразі в межах кримінального провадження, відкритого за ч. 2 ст. 189 Кримінального кодексу України, перевіряється їх причетність до вчинення інших злочинів на території України.