У поліції розповіли, що за добу в Україні сталося вісім убивств / фото УНІАН

В Україні минулої доби скоєно вісім убивств та ще вісім осіб загинули внаслідок дорожньо-транспортних пригод.

Про це повідомив перший заступник голови Національної поліції В’ячеслав Аброськін на своїй сторінці у Facebook.

"Тільки за добу з 31 грудня 2018 року було скоєно вісім вбивств та семеро (за останніми данними восьмеро - УНІАН) загиблих в ДТП в різних частинах нашої країни", - написав він.

Відео дня

Читайте такожУ Вінниці жорстоко вбили чотирьох людей, серед загиблих - двоє дітей (фото)

"Надзвичайно трагічне вбивство у Вінниці, де по-звірячому було вбито цілу родину – жінку 1953 р.н., її невістку, 1987 р.н., дітей двох та семи років. Підозрюваного, близького родича, слідчі поліції затримали", - зазначив Аброськін.

За його словами, в Нікополі Дніпропетровської області поліцейськими за пограбування та вбивство 48-річної жінки протягом доби затримано 50-річного місцевого мешканця.

"Життя жінки він оцінив у ноутбук та мобільний телефон - це й вся здобич покидька", - зауважив Аброськін.

Він повідомив, що в новорічну ніч працівники поліції Черкащини встановили та затримали підозрюваного у вбивстві 27 грудня 52-річного мешканця Київської області, який працював в управлінні Державного рибного господарства Києва і Київської області.

"Аби приховати свій злочин, він вивіз тіло вбитого до сусідньої Черкаської області", - відзначив перший заступник голови Нацполіції.

Також Аброськін нагадав про страшну ДТП у Миколаївській області, що сталася вже сьогодні, 1 січня, під час якої загинули восьмеро осіб та ще двоє травмовані.