На Волині молоковоз перекинувся та пошкодив два газопроводи / фото ДСНС

На Волині три населені пункти залишилися без газопостачання через ДТП за участю молоковоза, який перекинувся та пошкодив два газопроводи.

Як повідомив кореспонденту УНІАН речник управління ДСНС у Волинській області Володимир Нестеров, інформація про те, що в с. Лище Луцького району перекинувся молоковоз із 7 тоннами молока, внаслідок чого пошкоджено два газопроводи (високого тиску 159 мм та низького тиску 76 мм) на «101» надійшла сьогодні об 11.15.

Читайте такожНа перевалі у Карпатах туристичний автобус злетів у кювет (фото)

Відео дня

«Внаслідок цього без газопостачання залишились три населенні пункти - села Лище, Воротнів і Верхівка Луцького району. Наразі на місці події працює 13 рятувальників і 3 одиниці техніки», - зазначив Нестеров.

Як повідомив УНІАН начальник аварійно-відновлювальної служби ПАТ «Волиньгаз» Валентин Киричук, загрози життю і здоров’ю людей немає, без газу залишилося 350 абонентів.

«Зараз ми проводимо підготовчі роботи щодо відновлення газопроводів. До роботи залучено 46 працівників. Сподіваємося, що завтра зранку люди будуть з газом»,- зазначив Киричук.

Як повідомляв УНІАН, на Львівщині внаслідок зіткнення двох мікроавтобусів та автоцистерни загинули 2 людини, ще 10 осіб постраждали.