28 січня на каналізаційному колекторі у Бердянську сталася аварія / фото УНІАН

Поліція відкрила кримінальне провадження через масштабну аварію на каналізаційному колекторі у Бердянську, через яку більша частина міста лишилася без водопостачання.

Про це повідомляє прес-служба МВС.

Читайте такожПовернення води: у Бердянську ремонтники запустили помпи, які відкачують нечистоти (відео)

Відео дня

"В результаті масштабної аварії на магістральному каналізаційному колекторі в місті Бердянськ, більша частина міста залишилась без водопостачання. Поліцейськими під процесуальним керівництвом прокуратури Запорізької області відкрито кримінальне провадження за фактом службової недбалості", - йдеться у повідомленні.

Правоохоронці зазначають, що керівництво поліції Запорізької області долучилося до Держслужби з надзвичайних ситуацій і організувало підвезення очищеної питної води для пенсіонерів та людей з обмеженими можливостями.

Зараз поліція встановлює коло осіб, які допустили масштабну аварію на каналізаційному колекторі. Триває досудове розслідування.

Нагадаємо, 28 січня на каналізаційному колекторі у Бердянську сталася аварія. Без води лишилася більша частина міста, місцева влада змушена була припинити навчання у школах та дитячих садочках. До Бердянська почали організовано підвозити питну воду, до ремонтних робіт на аварійній ділянці долучилися київські рятувальники, які привезли обладнання для відкачування нечистот.