Організатори нарколабораторії затримані / фото kyiv.gp.gov.ua

У Києві правоохоронці після проведення трьох етапів оперативних закупок наркотиків затримали подружжя, яке організувало в квартирі лабораторію з виготовлення амфетаміну.

Читайте такожПідкормлював канабісом заради смачного меду: на Миколаївщині затримали бджоляра-наркодилера

Про це повідомляє прес-служба прокуратури міста Києва.

Відео дня

Під час проведення обшуків у квартирі оперативники виявили нарколабораторію із виготовлення амфетаміну. Крім того, вилучили близько 100 гр розфасованого «амфетаміну», півкілограма препарату фенілнітропропен та марихуану. Вартість вилученого перевищує 100 тис. грн.

Зазначається, що у зловмисників також вилучили значну кількість реактивів та прекурсорів, необхідних для виготовлення наркотиків, понад 40 тис. грн, які були отримані від продажу наркотиків, мобільні телефони, ноутбуки, банківські картки, квитанції банківських установ, нотатки про кількість збутих наркотиків.

У квартирі оперативники виявили нарколабораторію / фото kyiv.gp.gov.ua

«Організаторів нарколабораторії - 26-річного чоловіка та його 30-річну дружину затримано в порядку ст. 208 КПКУ та повідомлено їм про підозру за ч.2 ст. 307 КК України», - наголосили в прокуратурі.

Зараз слідчі проводять оперативно-розшукові заходи щодо встановлення всього кола осіб, які можуть бути причетними до виготовлення та розповсюдження наркотиків.

У зловмисників вилучили значну кількість реактивів і прекурсорів / фото kyiv.gp.gov.ua

Раніше УНІАН повідомляв, що в Одесі поліція припинила діяльність міжнародної групи наркоторговців, вилучені наркотики на 2 мільйони гривень.