Рятувальники не змоли відмовити від самогубства 29-річного жителя Чернігівщини / фото УНІАН

На Чернігівщині учора 29-річний чоловік скоїв самогубство, стрибнувши з електроопори високовольтної лінії електропередач.

Про це УНІАН повідомили в управлінні ДСНС в області.

Читайте такожНа Харківщині 17-річна дівчина повісилася на високовольтній вишці, поліція з'ясовує обставини

Відео дня

Згідно з інформацією, у с. Хомине Ніжинського району, що належить до складу Вертіівської громади, чоловік (1989 року народження) скоїв самогубство шляхом падіння з електричної опори.

Для надання допомоги працівникам поліції залучалося відділення пожежної частини з автодрабиною з м. Ніжин. Попри умовляння поліції та рятувальників, чоловік стрибнув із опори та загинув.

За словами односельців, чоловік мав позитивні характеристики. Мав медичну освіту, працював у фельдшерско-акушерскому пункті, але незадовго до самогубства звільнився. Причини вчинку наразі невідомі, але він скоїв самогубство публічно, самостійно викликавши по телефону рятувальників, медиків, поліцію і батьків.

Як уточнили у секторі комунікацій Головного управління Нацполіціі в області, за цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 120 Кримінального кодексу України (доведення до самогубства). Триває розслідування.

Раніше у Чернігові у приміщенні банку виявили вбитим 19-річного працівника поліції охорони.