Причину пожежі встановлюють правоохоронні органи / фото dp.dsns.gov.ua

У Дніпрі сталася пожежа у багатоповерхівці, 16 мешканців будинку врятовано.

Читайте такожСтоличні рятувальники ліквідували "пожежу" в ЦВК (фото)

Як повідомили у прес-службі Державної служби з надзвичайних ситуацій, 24 березня о 03:35 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про задимлення у одному з під’їздів багатоповерхівки на вулиці Донецьке шосе, що в Індустріальному районі міста.

Відео дня

На місці рятувальники встановили, що пожежа виникла у другому під’їзді між 3 та 4 поверхами 10-поверхового житлового будинку. 

Сходовою клітиною співробітниками ДСНС вивели на свіже повітря мешканців квартир, розташованих на верхніх поверхах будинку. "Завдяки швидким діям рятувальників врятовано 16 осіб, з них 11, вивели застосовуючи апарати захисту органів дихання. Всіх врятованих одразу було оглянуто працівниками швидкої медичної допомоги", - йдеться у повідомленні.

фото dp.dsns.gov.ua

У ДСНС додали, що до Дніпровської міської клінічної лікарні №6 було госпіталізовано жінку, 1942 року народження, з попереднім діагнозом "отруєння продуктами горіння".

Пожежу вогнеборці локалізували о 04:46, о 05:27 ліквідували. Вогнем пошкоджено старі речі та сміття у побутовому приміщенні, розташованому на сходовій клітині у під’їзді будинку, на площі 8 м.кв.

Причина пожежі встановлюється правоохоронними органами.