За даними Геращенка, злочинці зачаїлися в лісі, поруч з дорогою / фото: Антон Геращенко/Facebook

У котеджному містечку під Києвом, неподалік від будинку кандидата в президенти України Володимира Зеленського, правоохоронці затримали кілька людей з крупнокаліберним кулеметом ДШК, що знаходився у джипі.

Відповідну інформацію оприлюднив на своїй сторінці у Facebook народний депутат від "Народного фронту" Антон Геращенко.

фото: Антон Геращенко/Facebook

«Сьогодні поліцією в безпосередній близькості від будинку одного з кандидатів у Президенти України була затримана група осіб, що готують вбивство з мотивів помсти. Ця група переобладнала джип Тойота "Прадо" під своєрідну "тачанку", встановивши замість задніх сидінь крупнокаліберний кулемет ДШК, убивча дальність якого становить більше трьох кілометрів», - написав він.

Відео дня
фото: Антон Геращенко/Facebook

За даними депутата, злочинці зачаїлися в лісі, поруч з дорогою, яка веде з селища Івановичі котеджного селища «Перлина Італії».

фото: Антон Геращенко/Facebook

На даний момент поліція перевіряє інформацію про те, чому група, озброєна крупнокаліберним кулеметом, знаходилася саме в безпосередній близькості до котеджного селища, в якому проживає Зеленський.

На карті зазначено місце, в якому була затримана група бандитів - кулеметників.

Як повідомляв УНІАН, за фактом затримання підозрілих осіб зі зброєю буде відкрито кілька кримінальних проваджень. На думку слідства, це може свідчити про підготовку до скоєння особливо тяжкого злочину або злочинів.