Внаслідок зіткнення автобус злетів у кювет / фото vl.npu.gov.ua

На Волині внаслідок зіткнення автомобіля Volkswagen Caddy та пасажирського автобуса «Еталон» - троє людей загинуло, серед яких дитина 2011 року народження, ще 14 людей травмовано.

Як повідомив кореспонденту УНІАН в. о. головного лікаря Волинського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Володимир Шмаль, інформація про дорожньо-транспортну пригоду на лінію «103» надійшла від потерпілих о 14.52.

Читайте такожУ ДТП на Львівщині загинули 3 осіб, двоє поранені (фото)

Відео дня

За його словами, аварія сталася в селі Крупа Луцького району, на автодорозі «Луцьк –Дубно». Автомобіль Volkswagen Caddy зіткнувся із рейсовим автобусом «Еталон» сполученням «Луцьк-Тернопіль», внаслідок чого останній перекинувся на бік і злетів з траси. У салоні рейсового автобуса перебувало 25 пасажирів та водій. Внаслідок ДТП травмовано 14 осіб, серед яких двоє дітей, котрих госпіталізували у дитячу обласну лікарню. Дорослих швидка доправила до Луцької міської клінічної лікарні.

«На місці аварії в цілому працювало 8 карет швидкої допомоги. За збігом обставин в салоні автобуса перебувала також лікар нашого Центру та студентка-парамедик із Тернополя, які всіляко допомагали травмованим», - зазначив Шмаль.

Він додав, що в легковому автомобілі була, очевидно, сім’я - чоловік і жінка та двоє дітей – 2011-го та 2013-го років народження. Всі вони загинули, окрім дитини 2013 р.н., наразі медики борються за її життя.

Водій та пасажири легковика загинули / фото vl.npu.gov.ua

Як додали УНІАН у ГУ Нацполіції у Волинській області, вирішується питання щодо внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочину, передбаченого ч. 3 ст. 286 (порушення правил дорожнього руху, що спричинило смерть кількох осіб) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, на Сумщині в неділю, 21 квітня, сталася дорожньо-транспортна пригода, у якій загинули 4 людини. Одного з пасажирів - 13-річного хлопчика - у тяжкому стані госпіталізовано.