Зараз за клопотанням прокуратури підозрюваний перебуває під вартою / НПУ

В Одесі завершено розслідування стосовно водія, який збив 30 березня на тротуарі трьох бійців Національної гвардії, один з яких загинув.

Як повідомили УНІАН у прес-службі прокуратури Одеської області, вчора прокуратура направила до Суворовського районного суду обвинувальний акт стосовно 31-річного водія автомобіля, причетного до аварії зі смертельними наслідками, що сталася на проспекті Добровольського.

Читайте такожУ поліції назвали ім'я загиблого у ДТП нацгвардійця - йому було 22 роки

Відео дня

Встановлено, що наприкінці березня чоловік за кермом Opel Vectra порушив правила і допустив зіткнення з автомобілями Suzuki Grand Vitara і Mercedes-Benz Vito.

Після зіткнення він виїхав на тротуар, де збив трьох пішоходів - бійців Нацгвардії, які несли службу із забезпечення громадського порядку. Також автомобіль, що виїхав за межі проїжджої частини, врізався в електроопору, зруйнувавши її.

«У результаті ДТП загинув військовослужбовець Національної гвардії і травмовано ще п'ятьох громадян, в числі яких пасажири Opel Vectra», - повідомили в прес-службі.

Зараз за клопотанням прокуратури підозрюваний перебуває під вартою.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювали слідчі ГУНП в Одеській області (ч. 2 ст. 286 КК України).

Як повідомляв УНІАН, увечері 30 березня в Суворовському районі Одеси в результаті ДТП загинув військовослужбовець, ще п'ятьох осіб було госпіталізовано. Спочатку повідомлялося, що на перетині вулиці Кишинівської і проспекту Добровольського зіткнулися автомобілі Opel і Mercedes, в результаті чого одну з іномарок відкинуло на пішохідну частину вулиці, де перебували бійці Нацгвардії. На місці загинув військовослужбовець Віталій Флоря, 1996 року народження, п'ятьох осіб - двох нацгвардійців і трьох цивільних було госпіталізовано.

Після того, як бійців збив автомобіль, їх бив ногами місцевий житель, якого згодом було затримано. Цей підозрюваний скоїв даний злочин, перебуваючи з осені 2018 року на 3-річному випробувальному терміні за вироком суду за крадіжку майна.