Поліція відкрила кримінальну справу за трьома статтями / фото ИА "Новости Приденестровья"
 

 В Одеській області виявлено вбитим політика з невизнаного Придністров'я.

Як повідомив УНІАН представник правоохоронних органів регіону, до поліції звернулася жінка із заявою про зникнення чоловіка.

За якийсь час чоловік, 1964 року народження, був знайдений мертвим у селі Вапнярка Лиманського району. Його руки були зв'язані, на обличчі - сліди побоїв. Тіло знайшли поруч з автомобілем марки Infiniti.

Відео дня

Читайте такожВ Одесі завершили розслідування стосовно водія, який збив трьох бійців Нацгвардії

За даними джерела, загиблий - громадянин Молдови Андрій Безбабченко, який відомий як придністровський політичний діяч, був главою адміністрації міста Тирасполя в 2012-2016 роках. Також працював директором ТОВ «Тираспольська Інвестиційна Будівельна Компанія», депутатом Тираспольської міської ради.

У вересні 2016 року брав участь у виборчій кампанії президента ПМР Євгена Шевчука, після поразки якого нібито перебував в Україні.

У відділі комунікацій Головного управління Нацполіції в Одеській області УНІАН підтвердили факт виявлення тіла чоловіка зі слідами насильницької смерті.

Відкрито кримінальне провадження за трьома статтями Кримінального кодексу України: зокрема, за ст. 115 (умисне вбивство), ст. 187 (розбій), а також за фактом викрадення автомобіля (ст. 289). Від подальших коментарів у відділі відмовилися, заявивши, що зараз на місці працює оперативно-слідча група.

Вживаються заходи з встановлення та затримання злочинців.

Як повідомляв УНІАН, у Львівській області вантажний ліфт упав і вбив двох працівників підприємства.