Підозрюваний у побитті постраждалих в ДТП бійців Нацгвардії / Facebook - Арсен Аваков

В Одесі завершено розслідування щодо місцевого жителя, який добивав ногами тяжко травмованих внаслідок ДТП, що сталася 30 березня, бійців Національної гвардії.

Як повідомили УНІАН у прес-службі прокуратури Одеської області, напередодні прокурори Одеської місцевої прокуратури №4 направили в суд обвинувальний акт щодо чоловіка, який підозрюється у побитті бійців, які постраждали в ДТП на проспекті Добровольського.

Читайте такожНа Дніпропетровщині мікроавтобус зі школярами зіткнувся з вантажівкою, є постраждалі

Відео дня

У відомстві зазначили, що 39-річний житель Одеси, побачивши аварію і її жахливі наслідки, підбіг до трьох нацгвардійців, які перебували в безпорадному стані, і почав бити їх ногами.

Наразі за клопотанням прокуратури підозрюваний перебуває в слідчому ізоляторі.

Як повідомляв УНІАН, увечері 30 березня в Суворовському районі Одеси внаслідок ДТП загинув військовослужбовець, ще п'ятеро осіб було госпіталізовано.

Встановлено, що водій, керуючи Opel Vectra, порушив правила дорожнього руху і допустив зіткнення з автомобілями Suzuki Grand Vitara і Mercedes-Benz Vito.

Після зіткнення він виїхав на тротуар, де збив трьох пішоходів - бійців Нацгвардії, які несли службу із забезпечення громадського порядку. На місці загинув військовослужбовець Віталій Флоря, 1996 року народження, п'ятьох людей - двох нацгвардійців і трьох цивільних - госпіталізували.

Після того як бійців збив автомобіль, їх почав бити ногами місцевий житель, який виявився на місці ДТП. Згодом його було затримано.

22 травня прокуратура направила до Суворовського районного суду обвинувальний акт стосовно 31-річного водія автомобіля, який спровокував ДТП.