У масштабному ДТП в Києві загинули чотири людини / фото facebook.com/dtp.kiev.ua

У суботу вранці, 15 червня, в Голосіївському районі Києва між станціями метро "Либідська" та "Деміївська" сталося жахливе ДТП.

Про це повідомляється на Facebook сторінці "dtp.kiev.ua".

Читайте такожУ Києві вантажівка протаранила два легковики: троє людей госпіталізували (фото, відео)

Відео дня

Аварія сталася на шляхопроводі біля центрального автовокзалу. На опублікованих фото можна побачити, що легковий автомобіль перекинуло і практично розірвало на частини. На асфальті лежать тіла.

"На місце їдуть швидкі і поліція. Можливо, скоро перекриють трасу. Будьте уважні", – також йдеться в повідомленні.

За даними прес-служби поліції Києва, в результаті ДТП загинули чотири людини.

"Бідні люди, жах", "Відбійник повинен був закінчуватися на пару сотень метрів далі. Там дуже підступне викривлення траси з підйому, "Там на мосту схрещені потоки площа Либідська - Голосієво і проспект Дружби - проспект Лобановського. Зазвичай в цьому місці пробки виникають, а сьогодні, мабуть, не поділили дорогу", - пишуть коментатори.

"На 102 надійшло повідомлення, що на площі Деміївська сталося ДТП за участю чотирьох автомобілів. Патрульні з місця події повідомляють, що в результаті ДТП чотири людини загинули і ще трьох госпіталізують", - розповіли в прес-службі поліції.

За даними правоохоронців, автомобіль Chevrolet виїхав на смугу зустрічного руху. На місці працює слідчо-оперативна група з дорожньо-транспортних пригод.

Увага, фото 18+