Дитини розшукують сотні людей / фото Нацполиция

В Одеській області тривають пошуки 11-річної дівчинки, яка зникла 13 червня.

Читайте такожУ Чернігові в Десні 11-річного хлопця затягло у вир

Як повідомили УНІАН у Головному управлінні Національної поліції в Одеській області, в Іванівському районі шукають Дашу Лук'яненко, яка зникла дорогою на заняття в танцювальному гуртку.

Відео дня

Зараз дитину розшукують сотні людей - співробітники поліції, Нацгвардії, ДСНС, волонтери, в спецоперації задіяно водолазів і авіацію.

У соціальних мережах очевидці пишуть, що в день зникнення школярка вела якусь трансляцію за допомогою мобільного телефону, але «трансляція» раптово перервалась, і більше їй ніхто не зміг додзвонитися. Рідні дівчинки стверджують, що телефон був заряджений і не міг так швидко розрядитися.

Як зазначає перший заступник голови Нацполіції В'ячеслав Аброськін, дівчинка зникла 13 червня в проміжок часу 13.41-14.24, і вже вирахували «квадрат», в якому це сталося. Однак усі опитані стверджують, що нічого не бачили.

В смт Іванівка зараз постійно проживають до 3 тис. осіб, більшість яких поліцейські вже опитали, але дитину й досі не знайшли.

«Не може такого бути, щоб ніхто нічого не бачив у такому невеликому селищі. Ще раз звертаємося до жителів Іванівки з проханням звертатися в поліцію на «102», якщо хтось володіє будь-якою інформацією», - акцентував Аброськін.

Як повідомляв УНІАН, в Іванівському районі Одеської області проходить спецоперація з розшуку 11-річної дівчинки, яка зникла вдень 13 червня дорогою на заняття в танцювальному гуртку.