Підозрювана визнала провину / фото zakarpattya.net.ua

Підозрювану в резонансній ДТП на Слов'янській набережній у м. Ужгороді Яну Кострабу взято під варту строком на 60 діб без можливості внесення застави. ЗМІ вже охрестили фігурантку аварії ужгородською "Зайцевою".

21-річна уродженка м. Свалява, Закарпатської області підозрюється у тому, що керуючи автомобілем "Porsche Cayenne", порушивши правила дорожнього руху, допустила виїзд на смугу зустрічного руху, де зіткнулася з автомобілем "Ford focus". Про це повідомляє прес-служба прокуратури Закарпатської області.

Читайте такожФігурантів кривавої ДТП у Харкові Зайцеву і Дронова намагаються витягнути на волю

Відео дня

Зазначається, що дівчина тимчасово проживає в Ужгороді та навчається в одному з ВНЗ області. Водія "Ford focus" госпіталізовано з важкими травмами до реанімаційного відділення місцевої лікарні.

За погодження процесуального прокурора, слідчими ГУНП в Закарпатській області 21-річній уродженці м. Свалява повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили потерпілому тяжкі тілесні ушкодження)

У справі призначено ряд експертиз та триває подальше досудове слідство.

Місцеві ЗМІ повідомляють, що під час засідання стало відомо, що Костраба тричі провалила екзамен з отримання водійських прав. 

Підозрювана не заперечувала причетність до скоєного, визнала провину та попросила пробачення. 

Нагадаємо, 16 червня в Ужгороді 21-річна водійка Porsche Cayenne не впоралася з керуванням і виїхала на зустрічну смугу, де зіткнулася з автомобілем Ford Focus.