У Києві взято під варту чоловіка, що розбещував 6-річного хлопчика / фото facebook.com/Vyacheslav.Abroskin

Київська місцева прокуратура № 9 (Солом'янський район) повідомила про підозру 30-річному чоловіку за фактом розбещення 6-річного хлопчика.

Про це повідомила прес-служба прокуратури міста Києва.

Читайте такожУ Києві зґвалтували дівчину дорогою до метро

Відео дня

"Досудовим розслідуванням встановлено, що чоловік протягом майже півроку, спільно проживаючи у той час разом з матір’ю малолітнього хлопчика, під приводом купання дитини, керуючись сексуальним спонуканням, систематично вчиняв розпусні дії щодо малолітнього, що завдавали в тому числі й фізичного болю дитині", - йдеться у повідомленні.

Зловмиснику оголошено підозру за ч. 2 ст. 156 Кримінального кодексу України (вчинення розпусних дій щодо малолітньої дитини).

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі від 5 до 8 років.

За клопотанням місцевої прокуратури підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Раніше перший заступник голови Національної поліції України В’ячеслав Аброськін на своїй сторінці у Facebook повідомив, що у Києві 30-річний чоловік займався розбещенням малолітнього сина своєї співмешканки. "До поліції звернулася 46-річна киянка, яка повідомила, що її колишній 30-річний співмешканець вчиняв розпусні дії відносно її 6-річного сина: проникав пальцями рук до анального отвору та торкався руками статевих органів дитини", - написав він.