всі обставини ДТП встановлюються, призначено ряд експертиз / Фото: «Варта-1»

У Львові 21-річна дівчина на Mercedes-Benz, втікаючи з місця ДТП, звалила електроопору і загинула внаслідок зіткнення легковика з деревом.

Як повідомила кореспондента УНІАН начальник відділу комунікації Головного управління Нацполіції у Львівській області Світлана Добровольська, ДТП сталася 13 липня о 05.10.

Фото: «Варта-1»

«Водій автомобіля Mercedes-Benz не впоралася з керуванням, з‘їхала з проїжджої частини і збила електроопору, після чого легковик врізався в дерево. 21-річна водій, жителька Путомитівського району, загинула на місці. 21-річний пасажир автомобіля, також житель Пустомитівського району, госпіталізований», - сказала Добровольська.

Відео дня

Вона зазначила, що всі обставини ДТП наразі встановлюються, призначено ряд експертиз.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.286 КК України (порушення ПДР).

Читайте такожПід Києвом сталася "пивна" ДТП (фото)

Як повідомив на сторінці у Facebook громадської організації «Варта-1», що співпрацює з правоохоронцями, депутат Львівської міськради Ігор Зінкевич, у смертельну ДТП потрапив автомобіль з номерами іноземної реєстрації, водій якого втікала з місця попереднього ДТП.

«На вул. Городоцькій автомобіль Mercedes-Benz на іноземній реєстрації здійснив зіткнення з деревом. 21-річна водій загинула на місці, пасажира забрали у лікарню. Також є інформація, що водійка вчинила ДТП з іншим автомобілем раніше і там, зі слів іншого водія, поводилася неадекватно, можливо, перебувала у стані алкогольного сп’яніння. З місця першого ДТП жінка втекла зі словами: «Я вмію їздити, дивись як» і погнала, а вже через пару хвилин відбулося смертельне ДТП, де жінка загинула», - зазначив Зінкевич.