На Борщагівці горів торговельний центр / фото Андрій Райський / Інформатор

У вівторок, 13 серпня, в Києві на Борщагівці сталася пожежа. В торговому центрі «Квадрат» на вулиці Гната Юри, 20 загорілося підвальне приміщення.

Дим розповсюдився по всій будівлі і викликав паніку як у працівників ТРЦ, так і у відвідувачів, повідомляє "Інформатор".

Читайте такожУ Києві біля метро "Дарниця" горить ринок (фото, відео)

Відео дня

В результаті події ніхто не постраждав. Спочатку була інформація про те, що горіли супермаркет «Сільпо» чи «Пузата хата», але на місці стало відомо, що відвідувачі просто побачили дим в будівлі. Він поширився по вентиляції з підвального приміщення.

В якій годині сталася пожежа, невідомо. Але рятувальники повідомили, що локалізували його за три хвилини. На даний момент співробітники ДСНС працюють над її повною ліквідацією. Всіх відвідувачів і співробітників торговельного центру евакуювали. Вхід в «Квадрат» закритий, приміщення провітрюється. Небезпека нікому не загрожує.

фото Андрій Райський / Інформатор

На місці працювали співробітники поліції, рятувальники та медики. Яких збитків зазнає ТРЦ, буде відомо пізніше. Деталі і причина того, що сталося, з'ясовуються.

фото Андрій Райський / Інформатор

Як повідомляв УНІАН, 7 серпня Київської області вдруге за літо сталася пожежа на птахофабриці.