Зловмиснику загрожує до п’яти років позбавлення волі / фото flickr.com/Automobile Italia

У Києві поліцейські затримали таксиста, який зґвалтував та обікрав пасажирку.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

До поліції звернулася 33-річна мешканка Голосіївського району, котра повідомила, що її зґвалтував та обікрав таксист, котрий пізно вночі підвозив її додому.

Відео дня

Читайте такожУ Києві таксист побив і зґвалтував пасажирку - ЗМІ

«Завдяки камерам відеоспостереження патрульним поліцейським вдалося встановити автомобіль, яким жінка поїхала з ресторану. За лічені години знайшли і власника транспортного засобу. Чоловік зізнався, що тієї ночі таксував і справді підвозив потерпілу додому», - розповів заступник начальника відділу Голосіївського управління поліції Дмитро Лінник.

За словами затриманого, жінка була у стані алкогольного сп’яніння, тож він вирішив зґвалтувати її та забрати золоті прикраси.

Поліцейські затримали зловмисника. Відомо, що підозрюваний – раніше не судимий 41-річний мешканець Київської області.

Слідчі вже повідомили фігуранту про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 152 (Зґвалтування) Кримінального кодексу України. Наразі в суді вирішується питання про обрання затриманому запобіжного заходу.

Окрім того, розпочато кримінальне провадження за фактом крадіжки – за ч. 1 ст. 185 Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує до п’яти років ув’язнення.

Як повідомляв УНІАН, на Київщині затримали таксиста, який прикував пасажира ланцюгом у підвалі через борг.