Зараз відомо про двох постраждалих працівників підприємства / фото: ГУ ДСНС Львівської області

Біля Львова сталася масштабна пожежа на поліграфічному підприємстві, яке спеціалізується на виробництві пакувальних матеріалів, промислової та побутової хімії; на даний час відомо про двох постраждалих.

Як повідомила УНІАН працівник прес-центру ГУ ДСНС у Львівській області Христина Авдєєва, сьогодні, 30 серпня, о 13:49 надійшло повідомлення про пожежу в селі Чишки Пустомитівського району.

Пожежа виникла на відкритій території складських приміщень. На місце події були направлені підрозділи ДСНС Львівщини за підвищеним номером виклику.

Відео дня
Біля Львова горить поліграфічне підприємство, є постраждалі (фото, відео)

«На відкритій території горить одноповерхове складське приміщення з легкозаймистими речовинами. О 15:44 пожежу локалізовано на площі 2 тис. кв. м. Вогонь перекинувся на поруч розташовану двоповерхову адміністративну будівлю. На даний час вогнем знищено один вантажний автомобіль та два легкові автомобілі, існує загроза займання ще транспортних засобів, які знаходяться на території підприємства», - розповіла Авдєєва.

Вона також поінформувала, що на даний час відомо про двох постраждалих працівників підприємства, один з яких відмовився від госпіталізації, іншого доставили до лікарні.

Ліквідація пожежі триває.

До гасіння залучено 114 чоловік особового складу та 30 одиниць техніки ДСНС.

Голова Львівської ОДА Маркіян Мальський закликав мешканців району, де горить підприємство, без потреби не виходити на вулицю і зачинити вікна.

«На складі розчинників ТзОВ виникла пожежа. Краще без потреби не виходьте в цьому районі на вулицю та зачиніть вікна», - написав на своїй сторінці у Facebook голова Львівської ОДА.

На сторінці у Facebook Давидівської сільської ради об'єднаної територіальної громади також закликають мешканців усіх сіл Давидівської ОТГ, з метою убезпечення власного здоров'я, позачиняти вікна і не випускати дітей із будинків.

«У селі Чишки масштабна пожежа на одному із підприємств. Прохання до мешканців усіх сіл Давидівської ОТГ, з метою убезпечення власного здоров'я, позачиняйте вікна і двері, не виходьте на вулицю і не випускайте дітей із будинків. Триває ліквідація пожежі», - йдеться у дописі.

Як стало відомо УНІАН, пожежа спалахнула на території підприємства «Ніка Друк», яке спеціалізується на виробництві пакувальних матеріалів, промислової та побутової хімії. На території підприємства велика кількість легкозаймистих та горючих матеріалів.

Село Чишки Пустомитівського району знаходиться неподалік кільцевої дороги Львова, відстань до центру Львова – близько 10 км.