Компанія з чотирьох чоловіків сиділа вночі і розпивала спиртні напої / "Інформатор"

У п'ятницю, 20 вересня, в Києві за адресою вулиця Приколійна, 21 виявили труп чоловіка. Тіло з численними синцями лежало під двоповерховим будинком. Для розгляду прибули правоохоронці.

Дзвінок на лінію «102» надійшов близько 07:20. Про це повідомляє "Інформатор".

"Інформатор"

За словами правоохоронців, в будівлі знаходиться гуртожиток. Компанія з чотирьох чоловіків сиділа вночі і розпивала спиртні напої. Один з них пішов спати, а загиблий і два рідних брата залишилися. На ранок під будівлею гуртожитку чоловіка 1978 року виявили без свідомості. Прибулим медикам залишалося лише констатувати смерть.

Читайте такожВ аеропорту Івано-Франківська сталася НП з літаком роки

На тілі загиблого виявлено множинні садна та забої, а в кімнаті є сліди крові, які намагалися затерти сорочкою. Всі троє чоловіків на місці. Вони перебувають у стані алкогольного сп'яніння і стверджують, що нічого не пам'ятають. Правоохоронці опитують чоловіків. Попередньо, смерть настала внаслідок тілесних ушкоджень.

Поліції доведеться розібратися, що саме сталося і деталі того, що сталося. На місці працювали екіпажі патрульних, медики та слідчо-оперативні групи Дарницького та головного управління поліції Києва. Подробиці з'ясовуються.