Наразі у лікувальних закладах працюють вибухотехніки / фото zhokl.com.ua

У Житомирі через інформацію про можливий теракт проводиться евакуація людей з будівель обласної лікарні та військового госпіталю.

Як повідомили кореспонденту УНІАН у відділ комунікації Головного управління Національної поліції в Житомирській області, сьогодні на електронну адресу поліції надійшов лист про можливий терористичний акт в одній із лікарень Житомира та у військовому шпиталі.

Наразі у приміщеннях Житомирської обласної лікарні та військового шпиталю працюють слідчо-оперативні групи ГУ НП в області та Житомирського відділу поліції, вибухотехніки, кінологи, патрульні.

Відео дня

Із приміщень лікувальних закладів проводиться евакуація людей, доступ туди тимчасово обмежено. Патрульні поліцейські забезпечують безпеку руху транспорту.

Фахівці вибухотехнічної служби ГУНП разом з кінологами, застосовуючи службових собак і спеціальні технічні засоби, проводять ретельний огляд приміщень та навколишніх територій.

Інформація про події належним чином зареєстрована. Поліцейські встановлюють особи тих, хто надіслав вказане повідомлення.