Аварія сталася 4 жовтня / фото Igor Zinkevych/Facebook

У літаку, який зазнав аварії під Львовом 4 жовтня, страшною смертю загинули 5 осіб. Частини тіл розкидало по колгоспних садах, а вцілілі члени екіпажу були заблоковані в лайнері.

Про це розповіли мешканці с. Сокільники, які стали свідками авіакатастрофи. За їхніми словами, вранці літак упав на колишні колгоспні сади, передає "Обозреватель".

Читайте такожКількість загиблих внаслідок падіння літака під Львовом зросла до п'яти (відео)

Відео дня

"Був сильний туман, нічого не було видно. Ми думаємо, що він просто не побачив злітно-посадкову смугу. До неї там буквально кілометр", – говорить один з очевидців трагедії. Хоча при цьому є дві офіційні версії причини аварії – закінчилося пальне або ж пілот припустився помилки.

Чоловік розповідає, що люди загинули жахливою смертю. "Літак викосив дерева, як траву. Кабіна розбита в хлам, а екіпажу повідривало голови. Там частини тіл були розкидані. Начебто загинули одразу три людини. Інших заклинило в салоні, вони стукали, щоб їх врятували", – каже житель села Сокільники, де й впав літак.

Як повідомляв УНІАН, сьогодні, 4 жовтня, під Львовом здійснив аварійну посадку транспортний літак Ан-12. Літак спочатку зник з радарів, а потім здійснив аварійну посадку за 1,5 км від злітно-посадкової смуги міжнародного аеропорту «Львів». У літаку перебували семеро членів екіпажу та осіб, що супроводжував вантаж.

Міністр інфраструктури Владислав Криклій зазначив, що літак міг здійснити аварійну посадку через брак пального.