Іномарка належить одному з керівників поста «Чорноморський» / ГУНП в Одеській області

У Чорноморську Одеської області на автостоянці зловмисник підпалив іномарку митника.

Читайте такожУ Києві жінка випила кислоту на очах у чоловіка (фото)

Як повідомили УНІАН в Головному управлінні Національної поліції в Одеській області, вчора, 25 жовтня, в поліцію надійшло повідомлення про загоряння автомобіля на території автостоянки одного з підприємств у Чорноморську.

«У Чорноморське відділення поліції надійшло повідомлення про загоряння транспортного засобу, припаркованого на території підприємства. На місці працювала слідчо-оперативна група», - заявили в главку.

Як зазначив представник управління, стався підпал. Близько 16.00 невідомий підбіг до автомобіля Subaru Tribeca, припаркованого на вулиці Промисловій.

«Камера зафіксувала, як чоловік щось виливає на транспортний засіб, тікає і відразу спалахує вогонь», - сказав представник, зазначивши, що полум'я перекинулося на припаркований поруч Mersedes Sprinter з рентгенівським сканером Rapiscan, що належить Одеській митниці.

В Одеській митниці підтвердили факт того, що сталося, уточнивши, що іномарка належить одному з керівників поста «Чорноморський» В'ячеславу Харченку.

За даними представника митниці, полум'я пошкодило рентгенівську установку.

«Оплавилися пластикові складові, інші деталі», - сказав представник митниці.

Він також зазначив, що за попередніми даними ключові вузли сканера не пошкоджені й установка підлягає відновленню. Постраждалих немає.

Як повідомляв УНІАН, в місті Роздільна Одеської області правоохоронці затримали підозрюваного у вбивстві трьох людей.