Пенсіонера з ознаками насильницької смерті виявив старший син / фото dnepr24.com.ua

У місті Роздільна Одеської області правоохоронці затримали підозрюваного у вбивстві трьох людей.

Як повідомили УНІАН у Головному управлінні Національної поліції в Одеській області, цього тижня до поліції звернувся чоловік, який повідомив, що виявив убитим свого 82-річного батька в його власному будинку.

Читайте такожУ харківській перестрілці вбили свідка у справі Вороненкова - соцмережі

Відео дня

«Пенсіонера з ознаками насильницької смерті виявив старший син, який, не дочекавшись матері з братом в Одесі, де вони повинні були зустрітись, намагався їм додзвонитись. Коли не зміг, приїхав додому, щоб переконатись, чи все в порядку», - повідомили в главку.

Чоловік, який знайшов убитого батька, відразу викликав поліцію, якій повідомив також про зникнення ще двох родичів - матері та молодшого брата.

Під час слідчо-розшукових заходів правоохоронці встановили підозрюваного - 47-річного місцевого жителя, раніше судимого за майнові злочини. Зловмисник підтримував приятельські відносини з потерпілою сім'єю й був частим гостем у їхньому домі.

Як з'ясувалось, він убив 46-річного товариша (молодшого брата заявника), коли той був у нього в гостях. Зокрема, вбивство, за словами підозрюваного, він скоїв через те, що під час застілля товариш негативно висловився про його співмешканку.

На вбивство 80-річної матері свого приятеля зловмисник пішов, тому що вона стала свідком вбивства - прийшла за сином, щоб забрати його додому.

За даними слідства, обидва ці вбивства фігурант скоїв на своєму подвір'ї в світлий час доби.

«Серед білого дня у власному дворі підозрюваний забив до смерті свого знайомого та його стареньку матір. Щоб приховати сліди злочину, тіла він кинув у вигрібну яму в себе у дворі, яку закидав мотлохом», - розповіли в управлінні.

Наступного дня зловмисник пішов додому до потерпілих, де аналогічним способом убив 82-річного главу сім'ї, який нібито «відмовився налити вина».

Тіло він замкнув у порожньому будинку, а ключі - викинув.

Наразі досудове слідство за фактом умисного вбивства (п. 1 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України) триває. З підозрюваним проводяться невідкладні слідчі дії.