Ілюстративне фото / newgrodno.by

У районному центрі Великомихайлівка Одеської області двоє малолітніх дітей дістали важкі травми під час падіння з вікна лікарняної палати.

Як повідомили УНІАН у Головному управлінні Національної поліції в Одеській області, хлопчик і дівчинка 2017 і 2014 років народження, випали з вікна палати на другому поверсі.

Читайте такожУ Дніпрі водій витягнув пасажирку з салону маршрутки (відео)

Відео дня

«У результаті падіння дівчинка дістала важку черепно-мозкову травму, а її молодший брат - пошкодження хребта», - повідомили в главку.

Як зазначається, напередодні діти були вилучені представниками служби у справах дітей з неблагополучної сім'ї, умови життя якої є неприйнятними для дітей.

Для обстеження їх було доставлено в районну Великомихайлівський лікарню і поміщено в палату на другому поверсі.

«Саме з її вікна діти, залишені без нагляду медперсоналу, впали. Зараз брат і сестра госпіталізовані в Одеську обласну дитячу лікарню», - повідомили в поліції.

За фактом неналежного виконання обов'язків щодо охорони життя та здоров'я дітей розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 137 Кримінального кодексу України.

У рамках досудового розслідування встановлюватимуться всі обставини події, а також особи, які винні в тому, що трапилося.