Постраждалі – 15-ти та 17-річні жительки міста Біляївка / anthonycarbonepersonalinjurylawyer.com

В Одесі заарештовано всіх чотирьох чоловіків, яких підозрюють у зґвалтуванні двох неповнолітніх жительок міста Біляївка.

Як повідомили УНІАН у Головному управлінні Національної поліції в Одеській області, наприкінці минулого тижня правоохоронці затримали чотирьох чоловіків, причетних до зґвалтування двох дівчаток у Київському районі Одеси. Постраждалі - 15-річна і 17-річна жительки міста Біляївка.

«Неповнолітні розповіли, що група незнайомих чоловіків на автомобілі привезли їх в приватний будинок, де зґвалтували. Поліцейські встановили особи й затримали всіх чотирьох зловмисників», - заявили в главку.

Відео дня

На сьогодні чоловікам у віці від 19-ти до 29-ти років повідомлено про підозру, і Київський районний суд Одеси обрав для них запобіжний захід - тримання під вартою.

Досудове розслідування за частиною 3 статті 152 (зґвалтування) Кримінального кодексу України триває.

Як повідомили в прес-службі суду, за версією слідства, кілька місяців тому один з фігурантів познайомився в соціальній мережі Instagram із 17-річною дівчиною і підтримував з нею дружні відносини.

Увечері 17 жовтня його друзі приїхали до Біляївки на автомобілі марки «ВАЗ» і побачили на одній з вулиць двох неповнолітніх.

«В одній з них чоловіки впізнали подругу, з якою їх товариш познайомився в соціальній мережі. Хлопці запропонували їм поїхати до Одеси і відпочити, на що останні погодились. Компанія кілька годин проводила своє дозвілля вживаючи алкогольні напої», - розповіли в прес-службі.

Через деякий час одній з дівчат стало зле, і її відвели в сусідню кімнату відпочити. Відтак до цієї кімнати ввійшов один з підозрюваних і, застосовуючи фізичну силу, зґвалтував постраждалу. Надалі інші підозрювані заходили до кімнати і здійснювали аналогічні дії.

Крім того, один з підозрюваних, залякавши іншу неповнолітню і скориставшись її безпорадним станом, зґвалтував її.

Розглянувши клопотання правоохоронців, слідчий суддя задовольнив їх. Чотирьом підозрюваним обрано запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою на строк 60 днів без можливості внесення застави.

Як повідомляв УНІАН, 18 жовтня поліція почала розслідування за фактом групового зґвалтування двох неповнолітніх в Одесі. Про НП, що сталася в Київському районі міста, в поліцію повідомила одна з постраждалих. За попередніми даними, дві жительки міста Біляївка, у віці 15- і 17-ти років, в соціальних мережах познайомилися з чоловіком, який приїхав до Біляївки на червоному автомобілі «ВАЗ».

Новий знайомий привіз дівчат до приватного будинку на вулиці Довгій в Одесі, де зі слів постраждалих, їх зґвалтували близько десяти чоловіків.

За даним фактом до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості за ч.3 ст.152 (зґвалтування) Кримінального кодексу України.

Учора повідомлялося про обрання запобіжного заходу одному з чотирьох підозрюваних - уродженцю села Майорське Одеської області.