Обом підозрюваним оголошено про підозру / ssu.gov.ua

В Одесі затримали співробітника Служби безпеки (СБУ), який  разом із спільником вимагали понад 35 тисяч гривень з місцевої мешканки.

Про це повідомляє прес-центр СБУ.

Читайте такожУ Харкові у затриманого на хабарі чиновника знайшли півмільйона доларів (фото)Зазначається, що за цю суму зловмисники обіцяли сприяння у поверненні жінці автомобіля, вилученого працівниками поліції, та гарантували нібито невтручання правоохоронців у її підприємницьку діяльність.

Відео дня

«Співробітники СБУ задокументували перерахування на банківську картку спільника авансу у розмірі більш ніж 15 тисяч гривень. Наразі, у межах розпочатого кримінального провадження, відбуваються обшуки за місцями роботи та проживання фігурантів справи», – повідомили в СБУ.

Обом підозрюваним оголошено про підозру у вчиненні злочинів, передбачених статтями 190 (шахрайство) та 369 (пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України. Триває досудове слідство.

Як раніше повідомляв УНІАН, у Києві співробітники Служби безпеки затримали чоловіка, який представлявся «позаштатним помічником» вищого керівництва країни і за гроші пропонував сприяти призначенню на керівні посади у правоохоронних та державних органах.