Як повідомили в поліції, під час затримання порушник поводився неадекватно – то плакав, то сміявся / facebook.com/pol.kyivregion

У місті Вишневе на Київщині 45-річний росіянин пошкодив флагшток з прапором Організації українських націоналістів (ОУН). Коли зловмисника затримали, він поводився неадекватно та вистрибнув з вікна третього поверху адмінбудівлі поліцейського відділку.

Про це повідомляє поліція Київської області.

Читайте такожУ Дніпрі комунальники зняли прапори з могил загиблих бійців АТО (фото)Зазначається, що небайдужий очевидець повідомив поліції про те, як невідомий чоловік біля пам’ятника «Небесної Сотні» пошкодив флагшток з чорно-червоним прапором.

Відео дня

«На місце події одразу прибула група реагування патрульної поліції Києво-Святошинського відділу поліції. На правопорушника вказав свідок, який помітив вандала з вікна своєї квартири та одразу викликав поліцію», – повідомили в поліції.

Порушников виявився 45-річний громадянин Російської Федерації, який приїхав до родичів у село Святопетрівське. Іноземець має посвідку на постійне місце проживання в Україні.

«Порушник при спілкуванні з поліцейськими поводив себе неадекватно: то голосно плакав, то починав сміятися. У той час, коли він вийшов на коридор за природніми потребами, зненацька вистрибнув з вікна третього поверху адмінбудівлі. Поліцейським чолов’яга пояснив свій «політ», що для нього просто гучно грає музика. Для надання медичної допомоги поліцейські викликали карету швидкої допомоги. «Стрибуна» доправили до лікарні з забійними травмами тіла», – зазначили в поліції.

У поліції готують клопотання про видворення хулігана з України / facebook.com/pol.kyivregion

Відносно правопорушника працівники поліції склали адміністративний проткала за ст. 173 (дрібне хуліганство) КУпАП.

Наразі готується клопотання про скасування іноземцю посвідки на тимчасове проживання, видворення його з країни із забороною подальшого в’їзду до України.

Як раніше повідомляв УНІАН, на Одещині 23-річний хлопець зірвав зі стовпа прапор України і витер об нього ноги.