На засіданні суду щодо обрання запобіжного заходу була присутня його мати / od.npu.gov.ua

Комінтернівський районний суд Одеської області заарештував 15-річного Кирила Оленича, підозрюваного у вбивстві 14-річної школярки Дарії Дробот.

Як повідомили УНІАН у прес-службі прокуратури Одеської області, сьогодні суд за клопотанням прокуратури обрав запобіжний захід неповнолітньому у вигляді тримання в СІЗО на 60 діб. Внесення застави не передбачено.

Засідання за клопотанням адвоката підозрюваного проводилося в закритому режимі.

Відео дня

Читайте такожЗМІ назвали ім'я вбивці 14-річної дівчинки під Одесою (фото)

Як уточнили УНІАН у правоохоронних органах, підозрюваний - житель Суворовського району Одеси Кирило Оленич. На засіданні суду щодо обрання запобіжного заходу була присутня його мати.

Як повідомляв УНІАН, вранці 3 листопада в Лиманському районі Одеської області в лісосмузі було знайдено убитою 14-річну ученицю одеської школи №71.

Встановлено, дівчинка, яка проживала в Суворовському районі Одеси, 2 листопада разом з друзями відпочивала за межами міста, а потім кудись пішла з неповнолітнім хлопцем з цієї ж компанії. Не дочекавшись їх повернення, інші підлітки роз'їхалися по домівках.

Пізніше поліція повідомила про затримання 15-річного підлітка, з яким пішла дівчинка. Він підозрюється в тому, що намагався зґвалтувати жертву, побив і задушив. Зловмисник раніше вже двічі затримувався за грабіж, на момент скоєння злочину відбував покарання умовно.

Досудове розслідування здійснюють слідчі Лиманського відділу поліції за двома статтями Кримінального кодексу України: за ч. 4 ст. 187 (розбій) та п. 6 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство).